آموزش PLC و خانه هوشمند

با سلام خدمت تمامی دوستان و علاقه مندان به PLC

آموزش PLC و خانه هوشمند

با سلام خدمت تمامی دوستان و علاقه مندان به PLC


در این وب سایت آموزشی قصد داریم آموش گام به گام PLC را آغاز کنیم. در این سایت میخواهیم توانایی شما را بعد از تماشا ویدیوها به حدی برسانیم که بتوانید پروژه های PLC را بصورت کامل شبیه سازی و اجرا کنید.
در مجموعه های آموزشی منتشر شده در این سایت میخواهیم آموزش مدارات فرمان,مدارات قدرت و برنامه نویسی PLC را آموزش بدهیم. یعنی میتوانیم به شما این قول را بدهیم که با این مجموعه آموزشی شما 60 تا 70 درصد کار با PLC را یاد میگیرید.وبا مشاهده ی چگونگی برنامه نویسی تا اجرا برنامه بر روی دستگاه تک تک دستورات PLC را فرا میگیرید...

  • ۰
  • ۰

اولین قدم برای حل مسئله، اندازه‌گیری ولتاژ برای تعیین سطح ولتاژ مناسب در ترمینال ورودی یا خروجی است. اگر ولتاژ در ترمینال کافی باشد و ماژول پاسخگو نباشد، باید ماژول را تعویض کنید. اگر ماژول تعویضی هیچ تاثیری نداشته باشد، ممکن است سیم‌کشی مشکل داشته باشد. سطح ولتاژ مناسب در ترمینال خروجی در هنگام خاموش بودن دستگاه خروجی نیز نشان دهنده خطایی در سیم‌کشی است.

اگر خروجی فعال باشد، اما نشانگر LED خاموش باشد، ماژول معیوب است. اگر یک نقص را نمی‌توان در ماژول I/O ردیابی کرد، باید اتصالات ماژول برای اتصال ضعیف یا عدم اتصال بررسی شود. در آخر، جهت یافتن سیم‌های معیوب، زیر ترمینال‌های کانکتور و یا اتصالات لحیم کاری روی ترمینال‌های ماژول را بررسی کنید.

در این مقاله پنج روش رایج برای عیب‌یابی سیستم‌های PLC را شرح داده‌ایم:

 

 

لینک کامل مطلب: روش‌های عیب یابی PLC

  • ۹۹/۱۱/۱۰
  • محمدرضا محربی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی