آموزش PLC و خانه هوشمند

با سلام خدمت تمامی دوستان و علاقه مندان به PLC

آموزش PLC و خانه هوشمند

با سلام خدمت تمامی دوستان و علاقه مندان به PLC


در این وب سایت آموزشی قصد داریم آموش گام به گام PLC را آغاز کنیم. در این سایت میخواهیم توانایی شما را بعد از تماشا ویدیوها به حدی برسانیم که بتوانید پروژه های PLC را بصورت کامل شبیه سازی و اجرا کنید.
در مجموعه های آموزشی منتشر شده در این سایت میخواهیم آموزش مدارات فرمان,مدارات قدرت و برنامه نویسی PLC را آموزش بدهیم. یعنی میتوانیم به شما این قول را بدهیم که با این مجموعه آموزشی شما 60 تا 70 درصد کار با PLC را یاد میگیرید.وبا مشاهده ی چگونگی برنامه نویسی تا اجرا برنامه بر روی دستگاه تک تک دستورات PLC را فرا میگیرید...

  • ۰
  • ۰

اگر با موتورھای تک فاز سر و کار دارید و این موتورھا دارای خازن راه انداز و دائم کار ھستند این مطلب برایتان مفید خواھد بود.

شناخت انواع خازن برای موتورھای تک فاز القایی

در موتورھای تک فاز القایی ما دو سیم پیچ با نامھای کمکی و اصلی داریم. برای ایجاد گشتاور و راه اندازی موتور ما نیاز به یک اختلاف فاز جریانی بین سیم پیچ کمکی و اصلی داریم. این اختلاف فاز توسط یک خازن با نام خازن راه انداز ایجاد می شود. خازنھای راه انداز نسبت به ابعادشان دارای ظرفیت خازنی بیشتر و ھمچنین ولتاژ بزرگی ھستند. این خازنھا به صورت موقت در مدار قرار می گیرند به ھمین دلیل اگر در زمان طولانی تحت جریان قرار داشته باشند آسیب خواھند دید. به ھمین خاطر از یک کلید گریز از مرکز (اصطلاح تجربی ھا کلاج است) استفاده می شود که پس از راه اندازی این خازن را از مدار خارج خواھد کرد.

 

برای دیدن متن شناخت انواع خازن برای موتورھای تک فاز القایی کلیک کنید.

  • ۹۹/۱۱/۰۷
  • محمدرضا محربی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی